Пожарникарите в Минесота се бориха с 8-футови вълни в студените

...
Пожарникарите в Минесота се бориха с 8-футови вълни в студените
Коментари Харесай

Пожарникарите в Минесота се борят с 8-футови вълни, за да спасят куче, давещо се в „изключително студена вода“ на езерото Супериор

Пожарникарите в Минесота се бориха с 8-футови талази в студените води на езерото Супериор предходната седмица, с цел да спасят куче, което скочи в корабен канал и стартира да се дави, оповестиха чиновници в понеделник.

Спасяването стартира към 18:20 ч. на 7 декември, когато пожарникарите дадоха отговор на позвъняване за куче, което се е отскубнало от каишката си и е скочило във водата покрай моста Duluth Aerial Lift Bridge, сподели пожарната работа Duluth.

Собственикът на кучето се срещна със спасители на мостика и уточни кучето, „ борещо се с талази от над 8 фута в средата на корабния канал “, споделиха чиновници на пожарната. Екипажите влязоха във водата в ледени избавителни костюми, с цел да ги предпазят от „ извънредно студената вода и леда на езерото Супериор “.

Докато спасителите си проправяха път през вълните, с цел да стигнат до кучето, те се бореха да го видят домашния любим против вълните и лимитираната светлина. Кучето, чиято четина беше тъмна, съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР