Пожарникарите, които претърсват изгорелия небостъргач в Лондон Кулата Гренфелд получиха

...
Пожарникарите, които претърсват изгорелия небостъргач в Лондон Кулата Гренфелд получиха
Коментари Харесай

Понякога и героите плачат! Ужасът в "кулата на ада" разрева пожарникарите, първи СНИМКИ и ВИДЕО от гробницата на въглените в небето

Пожарникарите, които претърсват изгорелия небостъргач в Лондон „ Кулата Гренфелд ” получиха прочувствена поддръжка от локалните поданици по време на преливаща с страсти минута безмълвие в памет на починалите при огнения пъкъл. Лондонските екипи, борили се със стихията предходната седмица, а по-късно и захванали се със задачата да разчистят изгорялата постройка, застинаха в тишина под сянката на кулата на ужасите тъкмо в 11:00 часа локално време, написа в. " Дейли мейл ". Някои от тях, макар коравите си характери, не съумяха да сдържат сълзите си, изключително откакто стана ясно, че броят на жертвите е достигнал 79 души. При това телата им са толкоз обгорели, че все още са разпознати единствено петима от тях.

Шефът на локалната полиция Стюард Сънди съобщи, че към момента има опция броят на починалите да продължи да се повишава през идните дни. Минута безмълвие в памет на жертвите бе непокътната освен до кулата на гибелта, а и из цялата страна – в офиси, държавни здания и на площади. Къдни добави, че някои от жертвите по този начин и няма да бъдат разпознати, като някои фамилии са изгубили повече от един член в адския пожар.

Нови фрагменти от гробницата на въглените в небесата демонстрираха ужаса след огнената буря в „ Кулата Гренфел ”. Смразяващите кръвта фрагменти демонстрират овъглените и изгорелите до основи жилища, които единствено педи дни са били щастливите домове на редица фамилии.

На видео се вижда по какъв начин от кухня е останало единствено пепел, а от матрак – единствено железни пружини.

Други фрагменти демонстрират пък вредите по асансьорите на високата постройка, които са били сериозно значими за хората, опитвали се да се спасят от огнена гибел.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР