Пожарникари станаха хит в мрежата. Те са от Шеста Района

...
Пожарникари станаха хит в мрежата. Те са от Шеста Района
Коментари Харесай

Пожарникари станаха хит в социалните мрежи, дават съвети

Пожарникари станаха шлагер в мрежата. Те са от Шеста Района работа по пожарна сигурност, която може би е най-известната пожарна в страната откакто провокира взрив в обществените мрежи и то не със скандал, а с потребна информация. Затова влизат в обществените мрежи, предава Нова тв.

Огнеборците вземат решение, че ще си спестят доста паники, в случай че хората знаят по-добре какво да вършат при пожар. " Скоро станахме над 3 хиляди индивида, които ни харесват ", споделя пожарникарят Ивайло Димитров.

Статията му за това какво би трябвало да вършим, в случай че кола се възпламени в придвижване става вайръл за часове. " Тази публикация с горящата кола доста ме изненада, че до толкоз хора доближи. ФБ споделя, че е достигнала до 173 хиляди индивида. Не се знае просто от огъня какво ще стане коя жица ще даде на късо и колата потегля от силата на стартера ", разяснява той.

Полезната информация се написа и разгласява изцяло гратис. Не с общинско финансиране, не по европейски план. Няма и платена реклама. " Никога не съм мислил да направя платена реклама тъй като тя е изцяло доброволна, с цел да се популяризираме би трябвало аз да извадя пари, а не ми е това задачата. Те приятелите на пожарната сами ще ни намерят и явно ни и намират. Получавам и персонални известия на най-различни тематики, та даже и такива по-пикантни оферти. Влизат и канят на кафе непосредствено ", споделя още Ивайло Димитров.

В обществените мрежи пожарникарите изясняват още за какво у нас котетата на дърветата не се избавят, както по филмите. " Котката е такова животно, което може да слезе и единствено на процедура ние оказваме помощ на стопаните или на живущите към мяукащото животно, тъй като стресът и паниката и те са проблем ", споделя огнеборецът.

За да не обвинят от Фейсбук огнеборците в плагиатсво и фотосите в страницата им са авторски. Дело на дама, която гори в специалността - Силва Тонева. " Когато е показана една обстановка, показано е по какъв начин да се работи в една обстановка може би единствено като го прочетеш и го видиш някак си си вътре в нещата - в историята, в нещастието и може би можеш да възпроизведеш, че и на теб може да ти се случи и да знаеш по какъв начин да действаш ", разяснява тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР