Пожарникари са свалили момче от висока греда в бившия ТЕЦ

...
Пожарникари са свалили момче от висока греда в бившия ТЕЦ
Коментари Харесай

16-годишен се качи на висока сграда на ТЕЦ за селфи, не можа да слезе

Пожарникари са свалили момче от висока греда в някогашния Топлоелектрическа централа - Казанлък, 16-годишният си е правил селфи, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. По случая е била разпоредена инспекция от Районна прокуратура - Казанлък след постъпил сигнал в Районно ръководство "Полиция " -Казанлък за основана заплаха при правене на фотоси с мобилен телефон на рисково място. 
На 10 септември към 20.35 часа жител съобщил в полицията за лице, което се е качило на висока греда в сграда на някогашния Топлоелектрическа централа - Казанлък и не може да слезе. Изпратен е полицейски екип, който открил, че на мястото се намира 16-годишно момче. Същия ден детето отишло с негови другари в региона на Топлоелектрическа централа, с цел да се разходят и да си създадат фотоси с мобилни телефони на рисково място. 
Разхождайки се из изоставената сграда, 16-годишното момче се качило на висока греда и не могло да слезе. Приятелите му се опитвали да му оказват помощ няколко часа, само че не съумели. Подаден е бил сигнал на тел. 112. 
На място дошъл екип от Пожарна сигурност и отбрана на популацията - Казанлък, който свалил момчето от високата към 20 метра греда. Детето не е потърпевшо и било откарано в дома си. Впоследствие са извършени диалози с 16-годишното момче и неговите другари, които също са малолетни и са им били разяснени заплахите, които крият изоставените обекти. 
Децата досега не са правили противообществени прояви и не са посещавали Детска педагогическа стая към Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Казанлък. Всички споделили, че отсега нататък ще обмислят повече какви места посещават. Никое от децата не е потърпевшо физически.
Вчера инспекцията по случая е завършила в Районно ръководство "Полиция " - Казанлък и е докладвана в Районна прокуратура - Казанлък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР