Пожарникари от Сливен спасиха мъж, паднал в шахта и останал

...
Пожарникари от Сливен спасиха мъж, паднал в шахта и останал
Коментари Харесай

Спасителите, които извадиха мъж от шахта в Сливен: Стенеше вътре и едва се виждаше

Пожарникари от Сливен избавиха мъж, паднал в шахта и останал там повече от две денонощия. Те обявиха пред БТВ че той е стенел, когато са отишли при него да го извадят от отвора.
Прочетете още
Преди това виковете на безпомощния мъж чули съседи и повикали помощ. Той се движи с инвалидна количка. Съседите му описаха, че макар мизерията, в която живее, мъжът отхвърля да отиде в обществен дом.

Спасителите на бедстващия мъж обясниха, че са го хванали под мишници и са го извлачили от шахтата. Сега той е в болница. След това обаче още веднъж се връща в гаража, където живее, откакто къщата му е изгоряла.

" Той стенеше вътре и едвам се виждаше. Шахтата е цялостна с отпадъци и първото нещо, което направихме е да се уверим, че индивидът е жив и по най-бързия метод гледахме да го изкараме. Бяхме общо пет индивида и го издърпахме от шахтата. Не беше съответен, само че той очевидно си има някакъв здравословен проблем. Доколкото разбрахме от съседи най-малко две денонощия е прекарал вътре в шахтата ", описаха част от спасителите.

Има родственици, само че те нищо не могат да създадат, тъй като той отхвърля помощ.

Съседи на мъжа описаха, че обществените са идвали доста пъти, даже за малко е бил настанен в дом, където е бил по-добре. После обаче още веднъж се връща в гаража.

Състоянието на мъжа е тежко, той е със строшен крайник и е настанен за лекуване в Сливенската болница. Съседите му ще предизвикват подписка мъжът да бъде настанен в обществено заведение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР