Пожарникари от Бяла Слатина се борят с голям пожар, избухнал

...
Пожарникари от Бяла Слатина се борят с голям пожар, избухнал
Коментари Харесай

Голям пожар в конеферма във врачанско село

Пожарникари от Бяла Слатина се борят с огромен пожар, избухнал в конеферма във врачанското село Сираково, заяви „ Булнюз ”.

``
реклама

Според информацията, към 11:00 часа на тел. 112 е получен сигнал за огромен пожар в локална конеферма. Местни предприемачи гледали в нея и в прилежаща постройка коне и крави. Преди обед през днешния ден служащите забелязали да се разгаря огън в едно от пространствата и незабавно потърсили помощ.

За страдание, до момента в който спасявали кравите, пламъците избухнали с огромна мощ и не съумели да изведат конете. По данни на притежателите, в пожара са починали 11 животни, като вредата е най-малко за 60 000 лева

На мястото към момента работят 3 екипа на пожарната в Бяла Слатина и занапред ще стартира огледът на вредите при случая.

Съседи описват, че изгорелите коне са били употребявани за лекуването на деца аутисти, които постоянно ги яздели.

Огнеборците разясняват, че повода за пожара най-вероятно е поради неточност при построяването на ел. инсталацията на стопанството, защото се виждало, че не е построена по разпоредбите. Категорично е отхвърлена версията за тенденциозен палеж на постройката.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР