Пожарникари и доброволци от община Вършец демонстрираха уменията си за

...
Пожарникари и доброволци от община Вършец демонстрираха уменията си за
Коментари Харесай

По случай Деня на доброволеца: Пожарникари и доброволци от Вършец проведоха учение

Пожарникари и доброволци от община Вършец демонстрираха уменията си за очистване на пожар в спортната зала в курортния град. Спасителите смъкнаха потърпевши хора от покрива на спортната зала, премахнат бе случай с разлив на течност с тежка задушлива миризма. В учението, във връзка Деня на доброволеца, участваха над 30 души.
Вой на сирени огласи по обяд региона на спортната зала във Вършец. Три пожарни, кола за спешна помощ и полицейски автомобил се озоваха за минути до постройката, над чийто покри се извиваше гъст пушек.  
„ Тук са 7 доброволци от община Вършец, включваме се интензивно във всички събития, спешни обстановки, които се случват на територията  не единствено на общината. Доброволците се включиха и в гасенето и с един тежък горски пожар неотдавна, мисля, че и към този момент са построили и опит да се оправят. Има хора които имат сърце и предпочитание да оказват помощ и съм признателен за това ”, сподели Иван Лазаров - кмет на Вършец.
Зачестилите естествени бедствия изискват включването на от ден на ден хора, приели непринудено да вземат участие при ликвидирането им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР