Пожарникар от Монтана получи почетен знак на МВР за дългогодишна

...
Пожарникар от Монтана получи почетен знак на МВР за дългогодишна
Коментари Харесай

Пожарникар от Монтана с почетен знак на МВР за дългогодишна безупречна служба

Пожарникар от Монтана получи почетен знак на Министерство на вътрешните работи за дългогодишна безупречна работа. Поводът е празникът на чиновниците от „ Пожарна сигурност и избавяне ”, който с отбелязва през днешния ден.
Дилян Христов от 24 години e все в пожарната, през днешния ден благодари на управлението, че са оценили напъните и старанието му.  Остават му още два месеца и половина и излиза в пенсия. Тук оставя доста другари и чака нови провокации.
Общо 25 чиновници в системата на пожарната в област Монтана получават разнообразни награди за празника.
Сравнително спокойна година е била 2022-ра за огнеборците от област Монтана, като се изключи водното злополучие във Вършец. По мотив седмицата на пожарната сигурност през вчерашния ден те направиха проява на полигона в образователния център в Монтана.
Директорът на РДПБЗН комисар Венцислав Райков описа какво се прави за модернизирането на образователния център. Реновира се целия полигон, построява се автомагистрала, тренажорна влакова комбинация, образователна кула и постройка за земетресение,  два склада стават образователни кабинети и преподавателска стая, ремонтират се  санитарни възли и столовата. Всичко това се финансира по Програма на вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР