Пожарната служба пристигнала на мястото на атентата в английския град

...
Пожарната служба пристигнала на мястото на атентата в английския град
Коментари Харесай

Британската пожарна пристигнала 2 ч. след атентата в Манчестър арена

Пожарната работа пристигнала на мястото на атентата в британския град Манчестър два часа по-късно , оповестяват БиБиСи и " Гардиън ".

Преглед на отговора след офанзивата е открил, че пожарната " не е имала значима роля " , защото е пристигнала два часа по-късно.


" Ислямска страна " пое отговорност за офанзивата в Манчестър

Терористите разгласиха видео в обществените мрежи

Припомняме, при самоубийствения атентат до " Манчестър сцена " починаха 22-ма души, а стотици пострадаха. Отговорност за офанзивата пое терористичната формация " Ислямска страна ".

Въпреки че е имало два противопожарни екипа задоволително покрай стадиона, с цел да чуят детонацията, те са отправени на към 5 километра от мястото на нападението на фона на опасения , че се прави терористична офанзива като в Париж през 2015 година и не са в сигурност, заключава инспекцията.

Но парамедици са пристигнали в рамките на 11 минути след офанзивата , която е осъществена в 22:31 часа локално време. Първият екип парамедици дошъл в 22:42 часа. Той е бил предизвестен от полицията, че случаят е обвързван с " нападател самоубиец ".

 22-ма починали и 59 ранени след гърмежи на концерт в Манчестър Обновена
22-ма починали и 59 ранени след гърмежи на концерт в Манчестър

По време на концерта на американската певица Ариана Гранде

Когато пожарните екипи пристигнали на стадиона, повече от 2 часа след нападението на Салман Абеди на 22 май 2017 година, пожарникарите не почнали незабавно да оказват помощ поради неприятна връзка със чиновници на други звена.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР