Пожарната служба на Хамбург предупреди жителите на града да не

...
Пожарната служба на Хамбург предупреди жителите на града да не
Коментари Харесай

Предупреждение в Хамбург заради буря: Не излизайте навън

Пожарната работа на Хамбург п редупреди жителите на града да не излизат от домовете си поради мощна стихия , засегнала северната част на Германия, предадоха ДПА и ТАСС.

" Предупреждение за Хамбург: Не излизайте на открито сега, останете на предпазени места ", съобщи пожарната работа в Туитър. Властите споделиха, че жена е починала в Хамбург, откакто върху колата й е паднало дърво, повалено от мощния вятър. Пожарната работа в града е реагирала на над 800 позвънявания, заяви Франс прес.
Sturm in Hamburg
— kathrin erdmann (@erdmann_kathrin) Над 10 индивида са били ранени вследствие на бурята Ксавие , която е изкоренила дървета и е повалила покриви на здания в три немски провинции. Заради бурята беше решено да бъдат затворени два зоопарка в Берлин, а немската железопътна компания " Дойче бан " реши да спре придвижването на влаковете в пет провинции в Северна Германия - Долна Саксония, Шлезвиг-Холщайн, Бремен, Хамбург и Берлин.

Пожарната работа в Берлин разгласи изключително състояние и сподели, че е получила 50 незабавни позвънявания за час. Отменени бяха някои интернационалните полети от летищата в Бремен и Хановер , а в град Вилхелмсхафен бурята събори 1000-тонен кран.

Германската метеорологична работа сподели, че бурята може да доближи силата на вихър с ветрове със скорост сред 105 и 115 км/ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР