Пожарите в Амазония, срещата на Г7, сметището в Шишманци бяха

...
Пожарите в Амазония, срещата на Г7, сметището в Шишманци бяха
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 24 август

Пожарите в Амазония , срещата на Г7 , сметището в Шишманци бяха някои от акцентите на деня. Вижте какво още се случи в днешния парещ 24 август.
НЕНО ДИМОВ: НАЛАГА съдебна експертиза ПРОМЯНА НА КОМПЛЕКСНОТО РАЗРЕШИТЕЛНО НА ЗАВОДА ДО ШИШМАНЦИ
преди този момент ще бъдат избрани наказания за несъблюдение на досегашното, разпоредил е към този момент и инспекция на Регионалната екоинспекция, с цел да се откри по какъв начин е упражнявала надзор.
КНДР ОТНОВО ИЗСТРЕЛЯ БАЛИСТИЧНА РАКЕТА В ЯПОНСКО МОРЕ
Съобщава се, че снарядите са изстреляни рано сутринта от провинция Хамюнг-Намдо.
КОЛА УБИ ЧОВЕК И РАНИ ДВАМА, СЛЕД КАТО съдебна експертиза ВРЯЗА В КАФЕ НА ТРОТОАРА В ДУПНИЦА 
Водачът е арестуван, той е професионален водач. Огледът на местопроизшествието от следствена група на РУ-Дупница завърши в среднощ, през това време регионът бе отцепен от 4 патрулки.
ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ СВЕТЪТ БЕЗ БАНАНИ?
Фузариозата TR4 е открита за първи път през 90-те години на предишния век в Малайзия и Индонезия, като бързо се популяризира и в Китай. Тя унищожава корените на растенията и тяхната конструкция.
БОИЛ БАНОВ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ДИРЕКТОР, ОТКАЗАЛ ДА НАЗНАЧИ УЧИТЕЛ БЕЗ КОНКУРС 
Оперната певица Дарина Такова кандидатствала за учител в учебното заведение, само че директорката й обяснила, че като всички претенденти за поста би трябвало да премине през оповестения конкурс. А той включвал осъществяване на 5 творби в акомпанимент на пиано. " Не пея. Не тъй като не желая, не и тъй като не мога, а тъй като не мога да го върша по този начин, както съм го правила на сцената на Миланската канара ", изяснява Такова.
РУСИЯ ИЗВЪРШИ РАКЕТНИ ИЗПИТАНИЯ В КАМЧАТКА И АРХАНГЕЛСКА ОБЛАСТ
Ядрените подводници на Руската федерация " Тула " и " Юрий Долгорукий " изстреляха балистични ракети по цели на полигон в Камчатка и в Архангелска област, като част от военни учения,
РУМЕН РАДЕВ: СКАНДАЛИТЕ СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО, ТЕ СА МНОГО И УНИЩОЖИТЕЛНИ
Запитан дали ще желае съвещания за назначението на новия шеф на КПКОНПИ, откакто досегашният беше изпратен на дипломатическа работа, Румен Радев подсети, че назначението на Пламен Георгиев за консул е напълно решение и отговорност на министър-председателя.
ВИЖТЕ И СЕДМИЧНАТА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО И ДНЕВНИЯ ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР