Пожарът, възникнал към 20.00 часа снощи в складова база на

...
Пожарът, възникнал към 20.00 часа снощи в складова база на
Коментари Харесай

Извънредно! МВР с актуална информация: Огнената стихия в София вече е овладяна!

Пожарът, зародил към 20.00 часа нощес в складова база на бул „ Н.Мушанов ” към този момент е овладян, увери основен комисар Николай Николов. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Гасителните дейности на пожарните екипи продължиха през цялата нощ. Директорът на ГДПБЗН благодари на Столична община за оказаната помощ, както и на управлението на болничното заведение, намиращо се в непосредствена непосредственост до случая, за основаната бърза организация с оглед сигурността на пациентите в болничното заведение. Той разясни, че пожарът е под надзор и не съставлява заплаха за близките здания.

На мястото на случая бяха и полицейски екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, които отделиха региона и контролираха придвижването. По думите на кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, няма данни за утежняване на качеството на въздуха в зоната, както и в прилежащите столични квартали.

Припомняме, че малко след 20:00 часа през вчерашния ден пламна склад на “Аванти” в “Красна поляна”. Хората в региона разясняват, че може да става въпрос за тенденциозен палеж от някой съперник. Очевидци споделят още, че се чуват гърмежи, поради бутилките алкохол, които се намирали в склада на “Аванти”. Пушекът се виждаше от много места в София, като жителите на южните квартали бяха изпаднали в суматоха поради тежка миризма и бяха затворили прозорците си. Не се знае какво тъкмо е имало в склада и в какъв размер ще са вредите за компанията. Според други може да се касае за късо съединяване или различен случай. От полицията към момента не са излезли с публична версия.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР