Пожарът в складовото помещение на хипермаркет Зора в бургаския жк.

...
Пожарът в складовото помещение на хипермаркет Зора в бургаския жк.
Коментари Харесай

Флагман: Видео кадри показват колосалните загуби за „Зора” - стока за стотици хиляди изгоря при пожара

Пожарът в складовото помещение на хипермаркет „ Зора ” в бургаския жк. „ Изгрев ” евентуално е тръгнал от късо съединяване, считат работещите в комерсиалната верига. Около 14:50 часа те са усетили гъст пушек, незабавно са алармирали на тел. 112 и са съумели да се изтеглят. „ Пълен екип сме. Няма липсващ сътрудник, всички сме тук. Когато усетихме, че има пожар, се изнесохме, в магазина нямаше клиенти ”, описаха консултанти от „ Зора ” пред Флагман.бг.

В момента те са във фоайето на затворения мол Плаза. Управителят на магазина е извън и изяснява пред пожарникарите какво тъкмо се е случило. От думите му разбрахме, че в склада било цялостно с черна и бяла техника, и това е повода гъстите пламъци да се стелят над жк. „ Изгрев ” към този момент половин час.

В същото време на място дойдоха още 2 пожарни, само че и те не съумяват да овладеят огъня. Температурата в складовото помещение била толкоз висока, че била способна да разтопи защитните им дрехи, описа един от огнеборците пред Флагман.бг. В подземния паркинг е нямало паркирани коли, само че вредите са колосални, защото в склада е имало стока за стотици хиляди левове. Търговска верига „ Зора ” е благосъстоятелност на известния предприемач Стефан Милушев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР