Пожарът в района на хипермаркета във варненския квартал Владислав Варненчик

...
Пожарът в района на хипермаркета във варненския квартал Владислав Варненчик
Коментари Харесай

Загасен е пожарът в близост до хипермаркет във Варна

Пожарът в региона на хипермаркета във варненския квартал " Владислав Варненчик " е погасен, оповестиха от ОДМВР - Варна. Огънят се е разпрострял на повърхност към 40 декара, като е обхванал главно сухи треви и боклуци. Предполагаемата причина за възникването е немарливост при боравене с открит огън. До момента е открито, че са нанесени следните материални вреди -изгорели са две железни бараки, отчасти наранени са три автомобила и рейс.

Варна
 © Архив
Сигналът е подаден в 11,54 през днешния ден, а пожарът беше локализиран малко преди 14 ч. В гасенето участваха общо 9 автомобила на РД ПБЗН - Варна и над 30 пожарникари.

От община Варна на мястото бяха изпратени 2 водоноски, а в гасенето интензивно са е присъединили с подръчни средства и към 15 жители.

Двама от жителите, присъединили се в гасенето, са се оплакали от обгазяване, прегледани са и им е оказана здравна помощ на място от екипите на " Спешна помощ ", не се е наложило настаняване в болница.

Към момента на мястото на пожара към момента дежурят два екипа огнеборци. Ръководството и чиновниците на РД ПБЗН благодарят на Община Варна и всички жители, присъединили се в погасяването на огъня, за оказаното подпомагане.
 40 декара сухи треви горят във варненския кв. 40 декара сухи треви горят във варненския кв. "Владислав Варненчик "
Пожар е обхванал повърхност от 40 декара сухи треви във варненския квартал "Владислав Варненчик ". Пожарът е локализиран, продължава гасенето на обособени огн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР