Пожарът в мола в кв. Гео Милев може би е

...
Пожарът в мола в кв. Гео Милев може би е
Коментари Харесай

Късо съединение в рекламните пана е вероятната причина за пожара в мола в София

Пожарът в мола в кв. " Гео Милев " може би е породен от късо съединяване в рекламните пана на фасадата на постройката. Това съобщи за Българска национална телевизия гл. комисар Николай Николов, шеф на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". По думите му обаче е рано да се каже с решителност каква е повода за пожара. По първична оценка са наранени към 1000 квадратни метра от фасадата, част от покрива на мола, ресторантско и офис съоръжение.

Гл. комисар Николай Николов, шеф на Групово дело ПБЗН: 1 минута преди 5.00 часа тази заран при нас се получи известие за пожар, че гори фасадата на мола. На четвъртата минута се озоваха 5 екипа плюс две автомеханични стълби. Разбира се и колата за спешна помощ на столичната пожарна. С концепцията вероятно, в случай че има починали и потърпевши да се окаже помощ. За благополучие няма починали и потърпевши.
Ситуацията беше овладяна за към 25-30 минути, да речем. Като цялостното гасене към 8.00 часа тази заран беше завършено. По първична оценка - наранени са към 1000 квадратни метра от фасадата и част от покрива на мола, ресторантско и офис съоръжение.
Може би става дума за късо съединяване в рекламните пана на фасадата на постройката. Но доста е рано ние изрично да се произнасяме. Колегите ще кажат тъкмо защо иде тирада.
Гл. комисар Николов изясни още, че в кулминационната точка на пожара към 8.00 часа на място е имало към 50 пожарникари.

Той посочи, че сходно късо съединяване във фасадите е имало и във варненски мол.
 Пожар в мол в столичния квартал Пожар в мол в столичния квартал "Гео Милев ", няма потърпевши хора
Пожар пламтя в търговски център в столичния квартал "Гео Милев ". Огънят е горящ малко след 4:30 ч тази заран. Няма данни за потърпевши хора, вредите с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР