Пожарът на борда на свръхсекретната руска ядрена подводница е можел

...
Пожарът на борда на свръхсекретната руска ядрена подводница е можел
Коментари Харесай

Москва призна, че пожарът на ядрената подводница можел да доведе до глобална катастрофа

Пожарът на борда на свръхсекретната съветска нуклеарна подводница е можел да докара до " злополука с световни измерения ", в случай че не са били самоотвержените дейности на екипажа. Това съгласно съветски медии е декларирал в събота на погребението на починалите моряци почитан представител на съветските военноморски сили, съобщи Ройтерс.

" Всички те са споделили една и съща орис - да спасят живота на другарите си, да спасят плавателния си съд и с цената на живота си да не позволен злополука с световни измерения ", е споделил на погребението на починалите моряци в събота в Санкт Петербург Сергей Павлов, асистент на командващия съветските военноморски сили. Думите му бяха представени от изданието " Фонтанка ".

В цитираното изказване няма никакво пояснение по какъв начин тъкмо зародилият пожар е можел да докара до световна злополука. По-рано съветските управляващи споделиха, че екипажът е овладял пожара и е изолирал нуклеарния реактор на подводницата, отбелязва Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред кореспонденти, че не знае какви са били изказванията на формалните лица на погребението и по тази причина не може да разяснява въпроса.

 14 съветски моряци починаха при пожар в дълбоководен уред Виж още 14 съветски моряци починаха при пожар в дълбоководен уред
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР