Пожарът, който възникна на 14 септември в местността Сухото езеро“

...
Пожарът, който възникна на 14 септември в местността Сухото езеро“
Коментари Харесай

Изгасиха пожара в местността „Сухото езеро“ на природен парк „Рила“

Пожарът, който породи на 14 септември в местността „ Сухото езеро “ на територията на естествен парк „ Рила “, е премахнат тази заран.

Той обхвана повърхност от към 10 дка. Горяха клек, бял бор и мура, пожарът бе гасен от екипи на пожарната, Югозападно държавно дружество, чиновници на Рилски манастир, на естествен парк „ Рила “ и Национален парк „ Рила “, доброволци, хеликоптер от авиобаза „ Крумово “.
 БГНЕС
В момента, на място са към 45 души пожарникари, горски чиновници, чиновници на естествения парк . Причините за възникването на пожара са в развой на определяне.

Междувременно, 18 пожара са зародили в Кюстендилска област.   Пожарът, който породи в края на предходната седмица в землището на с. Богослов, унищожи дървена колиба, оградни колове, 20 овощни дръвчета, 15 лозници. -->

Той обхвана повърхност от 20 дка.Беше угасен от два противопожарни екипа на пожарната в Кюстендил, избавени са пет къщи и 60 дка смесена гора, няма потърпевши хора.  

Пожарът, зародил в с. Боровец, Община Кочериново, в изоставена къща е угасен от два противопожарни екипа на пожарната в Рила, постройката с 50 кв.м разгъната повърхност е унищожена, избавени са три намиращи се наоколо здания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР