, пожарът е причинен от самонастанил се клошар, който се

...
, пожарът е причинен от самонастанил се клошар, който се
Коментари Харесай

Изненадващи подробности за огнения ад на пъпа на София СНИМКИ

, пожарът е породен от самонастанил се клошар, който се е отоплявал от печка на дърва, съобщи БГНЕС.

Към 18 часа пожарът е сподавен.

Пожарникари споделиха, че потушаването на пожара в изостаналата къща, намираща се на бул. „ Скобелев “, е лишило към 30 минути, а са останали по-късно време, с цел да охраняват постройката и да наблюдават да не се възпламени пожарът още веднъж.



Екипът ни беседва със самонастанилата 46-годишната Севинч Ахмедова, която изясни, че пожарът е зародил от печка на дърва.

„ Уплаших се от пожара и даже побегнах. Вече нямам и печка. Не знам по какъв начин ще се оправя “, сподели тя и разяснява, че към момента обмисля дали да отиде в подслон, когато ги отворят.



„ Страшно е и е рисково, само че и в приюта не е по-безопасно “, разяснява дамата, която живее в къщата от тази година и съобщи, че и тази нощ ще пренощува в нея, а за на следващия ден, към този момент не знае.



Имотът е частна благосъстоятелност на комерсиално сдружение и този пожар не е първият. Често постройката се трансформира и в дом на самонастанили се, както е и в този случай.

Обектът е бил регистриран като архитектурен монумент на културата и район „ Триадица “ от дълго време прави приходи за връщането на предходния му статут.

За да се обезпечи сигурността на преминаващите жители покрай постройката, районната администрация сложи заслон, който да не разрешава рухването на мазилка и други строителни материали върху тротоара.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР