Пожарът е голям, но вече е овладян, каза директорът на

...
Пожарът е голям, но вече е овладян, каза директорът на
Коментари Харесай

От Сега: Огнен Кошмар В Цех В Плевен!

" Пожарът е огромен, само че към този момент е овладян ", сподели шефът на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " комисар Станислав Атанасов пред БНР.Пет екипа със седем автомобила са били изпратени на място. Допълнително са били предислоцирани и два екипа от пожарните служби в Ловеч и Габрово.

Два часа след сигнала огънят е бил локализиран на втория етаж на постройката, където се е намирал завод за пакетиране и изстудяване на месни произведения и по-късно е бил и напълно премахнат. Унищожен е вторият етаж на постройката, подготвена продукция и уреди. На място е бил изпратен и химически автомобил с измервателна инсталация, която на този стадий не е отчел вредности във въздуха, застрашаващи жителите на града.

В момента два екипа от специалисти правят почистване и оглед на мястото на произшествието.

Тепърва ще се откриват и аргументите за случая.

" Няма данни досега пожарът да е породен съзнателно ", съобщи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен старши комисар Красимир Начев пред Българска телеграфна агенция. Важно е, че няма потърпевши, вредите са материални, добави старши комисар Начев. Той разяснява, че огънят може да е зародил от техническа нередовност, късо съединяване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР