Пожар възникна минути след полунощ в хотелска сграда в столицата,

...
Пожар възникна минути след полунощ в хотелска сграда в столицата,
Коментари Харесай

Пожар избухна в столичен хотел, има пострадали

Пожар породи минути след среднощ в хотелска постройка в столицата, в региона на околовръстния път и бул. „ България “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В постройката е имало към 30 души.

Към мястото са ориентирани 10 екипа пожарникари от разнообразни столични районни служби със профилирана техника, автомеханични стълби и автомобил за незабавна здравна помощ. Предприета е евакуация на настанени в постройката клиенти, с дейното подпомагане на личния състав на хотела. Екипи на полицията спомагат за обезопасяване на региона.

Действията на място се управляват от шефа на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов. Към момента обстановката е овладяна. Предстои да бъдат изяснени аргументите, довели до възникването на пожара.

От полицията оповестиха, че няма починали или съществено потърпевши при случая. Един мъж, вдишал пушек, е ориентиран за оказване на здравна помощ. Пострадал е огнеборец, той е изписан от "Пирогов ", има лека контузия, заяви Българска телеграфна агенция.

По информация на NOVA няколко души са потърпевши в пожара, а италиански жител е откаран във ВМА.

По първична информация огнената буря тръгнала от партерния етаж, където се е намирал спа центъра на хотела. Вероятно пожарът е породен от късо съединяване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР