Пожар в избирателна секция за малко не е осуетил изборите

...
Пожар в избирателна секция за малко не е осуетил изборите
Коментари Харесай

Евакуираха бюлетини и хора заради пожар в избирателна секция

Пожар в изборна секция за малко не е осуетил изборите в село Крива бара. Час преди края на изборния ден в прилежащо помещение се запалил кабел. Това наложило евакуирането на комисията дружно с изборните бумаги, бюлетините и урната за гласоподаване. Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Районната изборна комисия Красимир Колев.

Инцидентът е станал в последния час преди края на изборния ден, когато запалилия се кабел е провокирал задимяване на стаята на изборната секция в селото. Няма потърпевши хора, няма и заличаване на изборни бумаги. Заради късния час не е имало и гласоподаватели, които да чакат да дадат своя избор.

" В секцията в Крива бара се е гласувало с хартиени бюлетини, защото гласоподавателите по лист са под 300 ", изясни Крисимир Колев.

" Бързата интервенция на полицейската защита и противопожарния екип са разрешили да няма запалване на помещението в бившето селско учебно заведение, а изборният ден в секцията да приключи в точния момент ", посочи той.

ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ВОТ НА ЖИВО С DIR.BG!

За да проучват първите публични данни от екзитполовете, реакциите на двамата претенденти за президенсткия пост, както и тези на политическите водачи, от 19 ч. на 21 ноември в изключителното издание на видео подкаста " Директно в новините " гостуват социологът публицистите Явор Дачков и Владимир Йончев, социологът Васил Тончев и политологът Иво Инджов.

ГЛЕДАЙТЕ ИЗВЪНРЕДНОТО ИЗДАНИЕ на " Директно в новините ":
В уеб страницата на На живо във Фейсбук страницата на На живо във
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР