Пожар, придружен със серия от тътени, избухна тази сутрин в

...
Пожар, придружен със серия от тътени, избухна тази сутрин в
Коментари Харесай

Извънредно! Некадърно саниране предизвика взрив в центъра на Враца /снимки+видео/

Пожар, съпроводен със серия от тътени, избухна тази заран в жилищна постройка във Враца, научи BulNews.bg.
Заради неспособно саниране на кооперацията е гръмнало електрическо таблото.
Свидетелка на случката изпрати фрагменти до медията ни от лумналите пламъци.
Всичко се е случило малко преди 7 часа в жилищна постройка против кино „ Метропол “. Спящата врачанка се събудила от мощни тътени, а като излязла на балкона си да види какво става, схванала, че има пожар в прилежащата кооперация, която сега се санира.
„ Предположих, че някой от живущите в къщата се е обадил на тел. 112, с цел да извика пожарникари и за това с мъжа ми приготвихме детето и го закарахме на детска градина. Върнахме се към 8 часа, а пред къщата продължаваше да гори. Видях, че се е запалило ел. таблото. Тогава се обадих на незабавния телефон. Пожарникарите дойдоха бързо и загасиха пламъците “, споделя изумената врачанката. Хората от горящата пък кооперацията са алармирали за казуса в ЧЕЗ.
Малко преди да дойдат огнеборците обаче се е чул заплашителен екот, който бил последван от гъст черен пушек. Пристигналият екипи, обаче съумял да потуши пламъците. Изгоряло главното табло, снабдяващо цялата кооперация с ток.
Причина за избухналия пожар е късо съединяване, породено от дъжда.
Хората разясняват, че същинската причина е некачественото саниране. Те обясниха, че при ремонтните действия таблото било отворено, а жиците оголени.



Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР