Пожар, придружен със серия от тътени, е избухнал тази сутрин

...
Пожар, придружен със серия от тътени, е избухнал тази сутрин
Коментари Харесай

Некачествено саниране предизвика взрив във Враца

Пожар, съпроводен със серия от тътени, е избухнал тази заран в жилищна постройка във Враца, научи "БулНюз ". По непотвърдена информация повода за случая е гръмнало електрическо табло. Няма данни за потърпевши.

Всичко се е случило в жилищна постройка против кино „ Метропол “. Спяща съседка се събудила от гърмеж, а излизайки на балкона си, схванала, че има пожар в прилежащата кооперация, която сега се санира.

„ Предположих, че някой от живущите в къщата се е обадил на тел. 112, с цел да извика пожарникари и по тази причина с мъжа ми приготвихме детето и го закарахме на детска градина. Върнахме се след към час, а къщата продължаваше да гори. Видях, че се е запалило ел. таблото. Тогава се обадих на незабавния телефон. Пожарникарите дойдоха бързо и загасиха пламъците “, споделя още свидетелката.

Пристигналият екип съумял да потуши пламъците. Вследствие на пожара е изгоряло главното табло, снабдяващо цялата кооперация с ток. Причина за пламналия огън е късо съединяване, породено от дъжда.

Хората разясняват, че същинската причина е некачественото саниране. Те обясниха, че при ремонтните действия таблото било отворено, а жиците - оголени.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР