Пожар изпепели къща в якорудското село Черна Места. Пламъците са

...
Пожар изпепели къща в якорудското село Черна Места. Пламъците са
Коментари Харесай

Пожар изпепели къща в село Черна Места, мъж и жена пострадаха

Пожар изпепели къща в якорудското село Черна Места . Пламъците са унищожили покрива и втория етаж на постройката. Собственикът е обгазен при опита да потуши огнената буря. Той е признат в МБАЛ-Благоевград. Съпругата му пък е с изгаряне на крайници, само че е в устойчиво положение, лекува се в болничното заведение в Разлог. 3-годишният им наследник е незасегнат, той е оставен на грижите на баба му.

Огнената буря е лумнала тази нощ към 02:00 ч. На място са пристигнали огнеборци от Якоруда и Разлог.

Изгорялата къща е била нова, откакто притежателят години наред работил в чужбина и всичките извоювани пари вложил в изграждане на дом в родното си село.

" Не са потърпевши тежко. Известно време ще живеят при родителите на момчето. Ние стягаме бригада, с цел да ремонтираме къщата. Помощ ще отпусне и община Якоруда ”, сподели кметът на Черна Места – Джемал Шарански.

Той посочи, че при огледа е открито, че огънят е тръгнал най-вероятно от плевнята . Разследващите били безапелационни, че повода е техническа нередовност в електрическата система . Пожар часове по-рано е имало и в парцел в друго якорудско село – Бунцево.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР