Пожар избухна тази сутрин към 3:15 ч в т.нар. Царски

...
Пожар избухна тази сутрин към 3:15 ч в т.нар. Царски
Коментари Харесай

Целият покрив на Царските конюшни е изгорял, има подозрения за умишлен палеж

Пожар избухна тази заран към 3:15 ч в така наречен " Царски конюшни " на бул. " Дондуков " в столицата. Няма потърпевши. Все още не се знаят аргументите за пожара и дали той е бил тенденциозен. Изгорял е покривът на постройките, наводнени са офиси в съседство, поради гасенето на пламъците.

Пожарът е сподавен за няколко часа. Към момента огнеборците не престават да пускат струи вода, с цел да не се възпламени още веднъж постройката, а до тази вечер наоколо ще има дежурна пожарна кола.

Съвсем покрай изгорялата постройка е Първа британска гимназия. Кметът на регион Оборище съобщи, ще се направи оглед на изгорелия таван, с цел да не би да паднат остатъци от горната страна, когато учениците тръгнат на учебно заведение.

Причините за пожара на този стадий не са ясни, не се знае дали той е тенденциозен. Очевидците го свързват с делата, които се точат за продажбата на " Царските конюшни ". Именно поради тази договорка, някогашният регионален шеф на София Веселин Пенев и оценителката Юлия Цекова са упрекнати за продажбата на парцела евтино.
 Пожар в центъра на София - горяха така наречен Царски конюшни Пожар в центъра на София - горяха така наречен Царски конюшни
Пожар е горял тази нощ в така наречен Царски конюшни в столицата. Сградата се намира в центъра на София, на ъгъла на булевардите "Дондуков " и "Васил Левски "...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР