Пожар е унищожил големи количества хуманитарна помощ в складове на

...
Пожар е унищожил големи количества хуманитарна помощ в складове на
Коментари Харесай

Пожар в пристанище Ходейда унищожи големи количества хуманитарна помощ за Йемен

Пожар е унищожил огромни количества филантропична помощ в хранилища на Световната стратегия по прехраната в пристанището Ходейда на Червено море, оповестиха управляващите на Йемен, представени от Франс прес.

 Обхванатата от революция страна постоянно разчита на филантропична помощ Обхванатата от революция страна постоянно разчита на филантропична помощ © Българска телеграфна агенция  Повече от 10 милиона души в Йемен са застрашени от всеобщ апетит, разгласи Организация на обединените нации Повече от 10 милиона души в Йемен са застрашени от всеобщ апетит, разгласи Организация на обединените нации
Става дума за популацията в една трета от територията на страната. Хуманитарната конюнктура в Йемен се утежнява стремглаво, сподели представител на генералн...

Ходейда е най-голямото пристанище на Йемен и е от главно значене за подвластната от импорт страна, която е обхваната от война и съгласно Организация на обединените нации е изложена на „ най-тежката филантропична рецесия в света “.

Според представител на локалните управляващи са опустошени четири склада на Световната стратегия по прехраната. По негова оценка са унищожени 50 тона хранителни артикули.

В спора в Йемен има близо 10 000 убити и 53 000 ранени. Около 22,2 милиона души се нуждаят от помощ, а 8,4 милиона са застрашени от гладна гибел, сочат данни на Организация на обединените нации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР