Пожар е избухнал тази нощ в сградата на бившето училище

...
Пожар е избухнал тази нощ в сградата на бившето училище
Коментари Харесай

Бедствие във Видинско! Пожар съсипа бившето училище в село Сланотрън /снимка/

Пожар е избухнал тази нощ в постройката на бившето учебно заведение във видинското село Сланотрън, научи организация BulNews.
Огънят горящ към 4 часа тази заран. Предполага се, че е породен от незагасена цигара, сподели кметът на Сланотрън Венелин Павлов.
Училището е закрито преди 15-ина години и от този момент постройката не се употребява.
"Училището е запустяло, само че нощно време влизат деца, пушат цигари. Предполагаме, че е хвърлена цигара. Към 4 часа тази заран пламна. Пожарната още е тук и сега, още гасят, тъй като е комплицирано за гасене. То е на два етажа и като се е запалил покривът от вътрешната страна и гасят със стълба. Една пожарна кара вода и другата отвисоко облива, тъй като те не могат да влязат вътре. Три бяха нощес в този момент са останали 2 пожарни ", добави той
Жителите на Сланотрън се надявали постройката да бъде употребена за обществени действия, само че след пожара това няма да е допустимо.
"На хората им е мъчително, тъй като всички сме минали през него. Ние се надявахме, че това ще се прави. Идеите бяха да се търсят благоприятни условия за дом за остарели хора, тъй като постройката е със здрави основи, само че към този момент... ", приключи Павлов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР