Поискайте това, което наинтина искате, а след това бъдете готови

...
Поискайте това, което наинтина искате, а след това бъдете готови
Коментари Харесай

Квантовата молитва: акт на овластено получаване

„ Поискайте това, което наинтина желаете, а по-късно бъдете подготвени да го получите “                                                                                                                                    Мая Ангелу
Повечето от нас са осведомени с това какво е молитва и по какъв начин тя работи върху действителността и съзнанието даже да не я практикуваме постоянно. В „ обичайна “ версия на молитвата хората нормално желаят нещо, което липсва в живота им. В множеството случаи е допустимо те към този момент да го имат, само че да не го виждат, защото е пръкъсната връзката им с Бог или с Божественото схващане на източника - който както го схваща. С обичайна молитва се поддържа убеждението, че съществува място във времето и пространството, където Бог или това Съзнание не съществува. Това е невероятно, защото Източникът е на всички места когато и да е, той е всемогъщ.
Не можете да задържите две противоположни вярвания в мозъка и сърцето си, защото това ще сътвори бездънен, вътрешен спор. Може би си казвате, че знаете, че има единствено Единство и че всичко е обвързвано, и все пак продължавате да вършиме избори от място на боязън, а не от това кътче на душата, където е безусловното доверие към Висшата мощ, която е вездесъща и всесилна.
Много хора се молят за материални неща като къща, кола или почивка, до момента в който други се молят за положително здраве и благополучие. Има хора, които се молят единствено за себе си и хора, които се молят освен за себе си, само че и за цялото човечество. Няма „ верен “ или „ неверен “ метод да се молите. Вие сами ще разберете кое е вярно за вас. Как ли? По метода, по който молитвата ще ви накара да се чувствате.
Ако идвате от място на липса (не се доверявате на Бог, Вселената и т.н.), тогава в последна сметка ще видите света през очите на страха и тези изкривени филтри ще трансформират вашите усещания за Истината. Може да се чувствате по този начин, като че ли сте благи и давате безрезервно, само че въпреки всичко сте построили прочувствена стена, която да държи хората на несъмнено разстояние. И в случай че постоянно се чувствате по този начин, като че ли животът е битка и просто би трябвало да е мъчно, тогава колкото и мъчително, и постоянно да се молите, вашите молебствия ще останат нечути и без отговор.
Тук не става дума за „ наказване “, друго от това, което самите ние си постановяваме. Вселената не осъжда и не се занимава с „ положително “ или „ неприятно “. Тя работи в резонанс с вътрешното ни аз и просто ще ни докара до нещата или ще ги извлече от битието според от страстите, възприятията и силата, които завихряме към обстановката. Това, в което имаме вяра, в последна сметка дефинира какво Вселената ни доставя (или не ни доставя) на прага.
Ние сме отворени да получим Божествени упътвания, когато насочваме молбите си от място на целокупност. Обръщаме се към Висшата мощ не с цел да запълним празнота или дупка в себе си, а по-скоро с цел да се потопим безусловно в незнайните дълбини на нашето схващане и подсъзнание - в божествените елементи на вътрешния аз. 
Трябва да се отворим, с цел да позволим по-големи благоприятни условия да влязят в живота ни. Нещо като автопрезентация пред Вселената - да заявим, че съществено желаеме да живеем живота на фантазиите си, посредством нещата, които вършим. Тогава Вселената ще отговори, като подреди обстановки, които подхождат на разширението на нашия капацитет и качества. 
Квантовата молитва е просто акт на овластено приемане. Докато имаме намерение да се свържем с Божественото, с цел да получим упътвания, ние към този момент го вършим, знаейки, че към този момент сме приключени, към този момент цели и към този момент Едно с Всичко. Позволяваме, споделяме си " добре пристигнали ", имаме вяра, предаваме се на потока. Ние не просто „ питаме ” и по-късно лежим в леглото будни цяла нощ, уплашени, наплашени и притесняващи се дали ще пристигна отговорът на молитвата ни, дали ще се случи еди-какво си, дали ще се промени еди-кое си...Това е противоположното на квантовата молитва. 
Когато използваме квантовата молитва, знаем, че би трябвало с цялото си сърце да поддържаме креативната сила, която тече в живота ни. Трябва да сме подготвени да покажем за себе си тъкмо толкоз, колкото чакаме да бъде отговорено на нашите молебствия. Когато покажем, че в действителност можем да разчитаме на себе си, ние формираме доверие, което става несломимо. Когато се доверим на себе си като част от Бога и негово създание, нашето самочувствие се издига и ние по-лесно можем да въплътим и да изживеем изцяло истината за това кои сме в действителност. Тогава Вселената стартира да отваря някои порти пред нас. Обратно е на хленчещето искане от позицията на боязън и смут. 
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР