Поисканата и подадена оставка на Румен Порожанов показва двоен стандарт

...
Поисканата и подадена оставка на Румен Порожанов показва двоен стандарт
Коментари Харесай

Нинова: Двоен стандарт при уволненията на министри на Борисов и министри на Пеевски

Поисканата и подадена оставка на Румен Порожанов демонстрира двоен стандарт в ГЕРБ и поставя завършек на изказванията за морал в политиката. Това сподели във вторник водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка следващите рокади в държавното управление.
Тя вижда двоен стандарт в това, че министри на ГЕРБ били отстранявани от постовете си единствено поради подозрения за корупция, до момента в който на земеделския министър в оставка „ от дълго време тегнат такива, само че е отхвърлен, по думите на премиера, поради това, че не е освободил служител “.

Нинова обясни какви са аргументите за посочения от нея двоен стандарт. „ Мисля, че едните министри са назначени от Борисов, а другите са му подадени от други хора и той няма надзор върху тях ". Попитана кои са тези хора в тази ситуация с Порожанов тя сподели: " Смятам, че има обязаност с Делян Пеевски ".

Нинова обаче не отговори на следващи въпроси по тематиката каква е връзката сред Борисов и депутатът, медиен магнат и претендент за Екологичен потенциал от листата на Движение за права и свободи - Делян Пеевски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР