Поискахме среща с премиера вече може би 3 или 4

...
Поискахме среща с премиера вече може би 3 или 4
Коментари Харесай

Медицинските сестри: Искахме многократно среща с премиера, той явно не желае

Поискахме среща с премиера към този момент може би 3 или 4 пъти, неведнъж, той не желае среща с нас очевидно. Това сподели здравната сестра Мая Илиева, съобщи кореспондент на БГНЕС.
" Проведохме среща с медицинските сестри, обсъдихме техните претенции, нашите позиции и какво ще създадем оттук насетне. Имаме цялостно съвпадане по няколко въпроса, които ние ще придвижим като народни представители ", сподели в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя уточни, че отколешното им предложение лечебните заведения да не са търговски сдружения среща цялостното тяхно схващане.
" Ние предходната година го обсъждахме. Сега по време на бюджетната процедура, бюджета на НЗОК и държавния бюджет ще го внесем още веднъж. Предложението е следното. Нека да има и държавни, и общински, и частни лечебни заведения, в актуалния свят е по този начин, само че тези частни, които желаят да останат търговски сдружения да се откри метод за финансиране посредством частни фондове, в допълнение обезпечаване, застрахователни фондове и т. н. ", изясни Нинова. Тя сподели, че държавните и общински лечебни заведения обаче да не бъдат търговски сдружения и да се финансират от здравната каса. 
Мая Илиева сподели фиш на колежка от месец юни - 476 лева " Това ли е нарастването питаме? ", съобщи тя. Те обявиха, че няма какво да беседват с министъра и не виждат смисъл. Сутринта са му задали 5 въпроси и доколкото разбрали той не е дал отговор на нито един от тях. " Поискахме среща с премиера към този момент може би 3 или 4 пъти, неведнъж, той не желае среща с нас очевидно, други са хората, които са приоритет в неговите срещи ”, уточни Мая Илиева.
Те споделиха, че са поискали среща с всички парламентарни групи, въпросът е кой ще желае и кой застава зад тях. " За нас е значимо това съсловие да се избави ", обявиха те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР