Поиска от премиера да ремонтира тоалетната на арестаОбвинията са доста

...
Поиска от премиера да ремонтира тоалетната на арестаОбвинията са доста
Коментари Харесай

Сидеров на излизане от 3-о РУ: Обвиненията са доста несъстоятелни

Поиска от премиера да ремонтира тоалетната на ареста

Обвинията са " много несъстоятелни ". Така на излизане от ареста на 3-о районно управление (на МВР) Волен Сидеров разяснява новите си две обвинявания. Днес водачът на " Атака " и общински консултант в Столичния общински съвет бе измамен под отговорност и за закана по отношение на прокурори и служители на реда и заплашване на проверяващите да не му издигнат обвиняване. Той би трябвало да заплати 2 гаранции от по 50 000 лева

" Обръщам се към премиера, тъй като той разпределя средствата в страната - да се направи ремонт тук, изключително тоалетната, тъй като има незабавна потребност. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни доста средства, а е хубаво да има естествена конюнктура ", съобщи Сидеров.

По мотив поисканата му гаранция от 100 000 лева Сидеров на въпрос дали сходна гаранция не подхожда единствено на ликвидиране отговори: " Има едно ликвидиране, обвързвано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите фактически да отпразнуват този празник като най-големия ", сподели политикът.

" Пак се връщаме на това. Коментар по малкия екран. Аз споделям, че Бог е над Мутафчийски ", изясни пред кореспонденти Сидеров. Заяви, че е бил арестуван без съображение и от самото начало не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

" Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш ", попита репортерите Сидеров. И уточни, че по тематиката би трябвало да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Общинският консултант благодари на всички публицисти, редактори и други, които са се изказали в негова отбрана.

На потегляне от районното политикът пожела на всички публицисти хубави и светли празници. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР