поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите

...
поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите
Коментари Харесай

Джамбазки поиска незабавно уволнение на учителя, който играе кючек пред портретите на Кирил и Методий

изиска неотложно уволняване на учителя, който играе кючек пред портретите на Кирил и Методий .

Българският представител в Европейския парламент реагира остро против появилото се в публичното пространство видео, на което се вижда по какъв начин шеф на училище  се държи непочтено и танцува дружно със своя ученичка пред портретите на Светите братя Кирил и Методий. В преднамерено писмо до Регионалното ръководство на министерство на образованието в Монтана той упорства за незабавна и съответна реакция, както и за сезиране на всички виновни институции, оповестиха от.

Очаквам този човек да понесе всички най-строги последствия за непристойното си държание, което не отива на шеф на една институция, още по-малко на просветителна. Настоявам за неговото неотложно премахване от българската просветителна система, написа съпредседателят на.

е безапелационен, че българското учебно заведение е храм на познанието епохи наред и никой няма право да го осквернява, още по-малко да осквернява национални знаци, каквито са Светите братя Кирил и Методий. Той добавя, че всеки един чиновник в българско образователно заведение е виновен за това да бъде най-хубавият образец за учениците, а не да снима видеоклипове със сходно грозно наличие. Защото ролята на учителя не се изчерпва единствено с преподаването на един урок, а е цялост от високи морални полезности, образци на подражателство и високо равнище на просвета.

Припомняме, че реакцията на идва откакто в интернет пространството се появиха фрагменти, на които човек, за който се твърди, че е шеф на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ в село Брусарци, Монтанско, Асен Арсенов танцува кючек пред портрета на Светите братя Кирил и Методий. Във видеото се вижда още по какъв начин въпросното лице играе танци, присъщи повече за Ориента дружно със своя ученичка. Видимо въпросният господин не намира нищо неправилно и не се тормози от своето държание, а се държи като че ли е горделив от образеца, който дава на децата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР