Походът по традиция е на 2 август (четвъртък) и ще

...
Походът по традиция е на 2 август (четвъртък) и ще
Коментари Харесай

Патриотите от ВМРО с шествие в Благоевград по случай Илинденско-Преображенското въстание

Походът по традиция е на 2 август (четвъртък) и ще бъде предвождан от българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки и регионалния координатор за района, депутат от ПГ „ Обединени патриоти “ и заместник-председател на партията Атанас Стоянов. Това оповестяват от пресцентъра на партията.

Шествието ще стартира в 16.30 ч. от паметника на Тодор Александров, ще премине по ул. „ Тракия “ и ще приключи на площад „ Македония “ с поднасяне на венци пред паметника на Гоце Делчев. На мероприятието ще участват още ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, заместител министър-председател по публичния ред и сигурност и министър на защитата Красимир Каракачанов, народните представители от ПГ „ Обединени патриоти “ и членове на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Александър Сиди и Борис Вангелов, общински съветници, кметове, членове и симпатизанти.

На формалната гала от 17.00 ч. един до друг ще застанат българският и македонският министър-председатели Бойко Борисов и Зоран Заев. Това ще е първото взаимно честване на емблематичната за общата история на България и Македония дата, проведено по концепция на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация.

Под патронажа на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов от 18.00 ч. в кино „ Синемакс “ ще бъде показан филмът на Мария Цветкова „ Помни войната 1915 - 1918 “. Входът е свободен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР