Похитителите са изоставили сина на бизнесмена Тони Златков на пътя

...
Похитителите са изоставили сина на бизнесмена Тони Златков на пътя
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! "Младост" и "Околовръстното" почерняха от полиция, ето какво се е случило с Адриан след пускането му на свобода

Похитителите са изоставили сина на предприемача Тони Златков на пътя за " Панчарево ". Той е бил освободен малко след 20 часа довечера. Адриан Златков потърсил помощ от преминаваща кола, която го е качила и го е закарала до бензиностанция, откъдето младежът е потърсил помощ. Там незабавно е пристигнал татко му, както и полиция, научи БЛИЦ.

По същото време изходите на София и регионът към Младост и " Околовръстно шосе " са били завардени от полиция. На разнообразни места са били ситуирани полицейски коли, които са спирали наред. Според източници на БЛИЦ ченгетата са имали информация за дребен, мрачен автомобил.

Полицейски хайки има и сега. Автомобили патрулират също на няколко места в центъра на София, оповестиха читатели на БЛИЦ, които разкриха, че са били спирани на няколко пъти от разнообразни постове.

Адриан Златков бе похитен на 30 август т. година от село Герман, където той живее с родителите си. Оттогава до момента по този начин и не бе доказана информацията, че похитители са се свързали с бащата и са поискали откуп. До последно, обаче, се твърдеше, че са желани 3 млн. евро. Самият Тони Златков отхвърли тази информация. Преди дни се появи и друга версия за това, че бащата е влезнал скрито, без знанието на полицията, по отношение на похитителите и, че събира пари, с цел да ги заплати.

От самото начало на отвличането се заприказва, че е действано извънредно професионално. Бандитите са причакали сина на предприемача на излизане от вкъщи му, знаели са разписанието му и са избрали такова място, в което няма наблюдаване.

Няколко групи бяха стартирани като версии за това кой би могъл да стои зад отвличането му. Първоначалната доктрина, че това може да са хора от Наглите, бе отхвърлена. След това в така наречен ъндърграунд потегли слухът, че са се засилили тогавашните хора на баретата Бай Добри, които стоят също и зад обира на къщата на предприемачите братя Красимир и Димитър Илиеви в Бистрица. Според друга версия похитителите били същите, които преди време отвлякоха Лара, дъщерята на Евелин Банев - Брендо.

Самият предприемач Тони Златков до последно твърдеше, че не е бил заплашван и няма информация кой може да стои зад отвличането. От Министерство на вътрешните работи също обявиха, че версията за персонално отмъщения или споразумяване на сметки с съперници е малко евентуална.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР