Похарчихме 7 млн. за Градината, нямаме 15 лева за кранчета

...
Похарчихме 7 млн. за Градината, нямаме 15 лева за кранчета
Коментари Харесай

Фонтаните не пропяха за майските празници

Похарчихме 7 млн. за Градината, нямаме 15 лв. за кранчета Шефът на "Градини и паркове ": 20 пъти сменяхме кранчетата на фонтанките за половин година

Пеещите фонтани няма да бъдат пуснати за Деня на славянската книжовност и абитуриентските балове. След реконструкцията на езерото, предоставена преди пет години на " ГБС - Пловдив " за 2,5 млн. лв., се появи недостатък и сега се прави ремонт. Община Пловдив закъсня с публичната поръчка, оповестена за 130 000 лв., и тези дни служащите от компания " Запрянови - 03 " не престават да боядисват дъното.

" Ще приключим до една седмица, в случай че времето разрешава ", сподели през вчерашния ден шефът на компанията Вакрил Запрянов. Боята е специфична, устойчива на атмосферни условия и химически препарати. От Община Пловдив изясняват, че гаранционният период е изминал, по тази причина се е наложило да търсят различен реализатор. И припомнят, че боята на дъното на езерото дефектира и се олющи не тъй като компанията не си е свършила работата качествено, а вследствие на немарливостта на служащ, хвърлил торба с хлор във водата, вместо да изсипва дребни количества.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР