Погром в хитовото столично заведение „Бесо“ предизвика смут и паника

...
Погром в хитовото столично заведение „Бесо“ предизвика смут и паника
Коментари Харесай

Мутри потрошиха столичния бар Бесо, собственикът си нае охрана /снимки/

Погром в хитовото столично заведение „ Бесо “ провокира ужас и суматоха измежду клиентите.
Всичко почнало към 18 часа довечера, когато група мъже са нахълтали внезапно в известния бар на столичния бул. "Тодор Каблешков ", като са почнали да блъскат и чупят маси.
Пред очите на смаяните клиенти и гости те са забили нож в една от масите, разпорвали са столове. Без да крият лицата си, те са отправили закани към притежателя на заведението. Мъжете са декларирали: "Шефът да се обади на който би трябвало, с цел да се схванат ".
Собственикът Емануил Лазаров – Емо Негъра съобщи, че знае кой е изпратил групата, само че ще каже единствено на органите на реда. Той добави, че се опасява за живота си.
„ Около 18 часа са пристигнали 7-8 души. Седнали са, създали са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо нелегално. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема защита. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, сподели още той.
Собственикът на лъскавия бар „ Бесо “ Емо Негъра е измежду заможните предприемачи в София. Мъжът, който дължи прозвището си на смуглата си кожа, развива бизнес със строителство, авиоуслуги и отдаване чартърен на офис пространства. Лазаров има личен хеликоптер, който ръководи самичък.
Столичният бар "Бесо " работи на цялостни обороти от към 10 години, в заведението срещи си дават знойни хубавици, сенчести персони и заможни фенове на нощния живот. Барът разполага с отлична кухня и нормално е претъпкан дори и в летните месеци. Точно когато се е разиграл екшъна с обаче в заведението не е имало доста гости.
Тази заран шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев разгласи, че има арестуван по случая, като посочи, че става въпрос за неуредени финансови връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР