Погрижи се за себе си е името на събитието, на

...
Погрижи се за себе си е името на събитието, на
Коментари Харесай

Погрижи се за себе си

" Погрижи се за себе си " е името на събитието, на което Младежкият център в Габрово кани девойки и младежи в събота, 10 юни,от 10.30 до 17.30 часа. Мястото е Домът на хумора и сатирата, а самото събитие е отдадено на здравето и хубостта. Младите хора ще могат да се срещнат с лектори, които се грижат завътрешната и външна хубост, да чуят препоръките им, да зададат въпросите си и даже да получат лична помощ.

Програмата стартира с доктор Соня Чакалова– гинеколог и доктор Даяна Тошкова - педиатър. Те ще опишат за главните правила на здравето, тъй като здравето от вътрешната страна проличава и извън. Ще наранени една доста значима тематика - половият живот – по кое време и по какъв начин, методите за предотвратяване и хигиената.

„ Как да се усещаме добре и да хапваме умерено “ е тематиката на Симона Иванова. Тя се занимава с хранене и спорт и оказва помощ на хората, без апетит и ограничения, да реализират резултати и да усъвършенстват своето здраве.

Петя Гаджева, козметик,ще говориза гладката и сияйна кожа. Тя е експерт с повече от 7 години опит, има лично студио и десетки образования. Ще отговори на въпросиза лекуване на акне, белези и петна, унищожаване на татуировки и перманентни вежди.

За тайните и техниките в гримаще опише професионалният гримьор Виктория Колева. От нея ще научим стъпките на положителния грим и по какъв начин да съвместим и изберем подобаващите артикули.

Обръщаме внимание и на ръцете си – по какъв начин да поддържаме кожата и ноктите. На тези и всички други въпроси за маникюра ще приказваме с занаятчия Христина Илийчева, която има над 10-годишен опит в региона.

“Аз съм мощен, здрав, крепък, стабилен… ” – не постоянно е елементарно като на ария, по тази причина са поканениперсоналният реньор и фитнес инструктор Иван Нечев и консултантътпо здравословно хранене Инна Иларионова. Инна е сертифициран съветник за осъществяване на Вегатест и ще опише повече за самостоятелната хранителна приемливост на всеки организъм, а Иван е един от най-предпочитаните фитнес треньори в Габрово.

И за край – малко чисто мъжко време с бръснарите Константин Илиев и Денис Алексиев, от които ще разберем стилните трендове във визията на мъжете.

Събитието е гратис за младежите, само че изисква предварителна регистрация, която можете да извършите в този линк #ПогрижиСеЗаСебеСи (google.com). Можете да намерите линка и във фейсбук страницата на Младежки център Габрово, във фейсбук събитието или в формалния уебсайт на организацията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР