Погрешно смятат, че тяхната компания първа ще покаже 5G смартфонHuawei

...
Погрешно смятат, че тяхната компания първа ще покаже 5G смартфонHuawei
Коментари Харесай

Американците не знаят, че Huawei е по-напред от Apple в 5G

Погрешно считат, че тяхната компания първа ще покаже 5G смарт телефон

Huawei ще показа своя първи 5G смарт телефон на Световния мобилен конгрес в Барселона (снимка: Huawei / Twitter)

Интересни резултати сподели изследване измежду американското население за това коя компания първа ще пусне на пазара 5G смарт телефон. Apple е фаворизирана за сметка на евентуалния номер едно Huawei.

Близо половината (42%) от интервюираните имат вяра, че Apple е категоричен водач и точно тя първа ще предложи смарт телефон с благоприятни условия за работа в мрежи от пето потомство, демонстрира изследването на PCMag.

На второ място, съгласно американците, е Samsung с резултат от 29%. Същевременно, единствено след две седмици се чака Samsung да показа смарт телефон (вероятно даже повече от един) с поддръжка на 5G. Новото устройство ще излезе на пазара през март.

Apple, от своя страна, ще показа новите си iPhone модели чак през септември, като досега няма информация дали предстоящите устройства на компанията ще поддържат работа в 5G мрежи.
още по тематиката
На трето и четвърто място с най-големи шансове да пуснат 5G смарт телефони, съгласно американците, са LG и Гугъл, които събират 12% и 7% от гласовете. Едва на пето място е Huawei с избор в границите на 5%.

Както и Samsung, чака се Huawei да показа своя първи 5G смарт телефон след две седмици на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2019).

Незнанието от страна на американските жители за софтуерния прогрес на Huawei е обяснимо, поради обстоятелството, че китайската компания – която дели второ място с Apple на международния пазар за смарт телефони – е възпрепятствана да прави бизнес в Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР