Погрешна интерпретация и в медиите е да се прокарва постановката,

...
Погрешна интерпретация и в медиите е да се прокарва постановката,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Няма искане за натовски сили у нас

" Погрешна интерпретация и в медиите е да се прокарва постановката, че някой ни споделя какво да вършим . ".

Така военният министър Стефан Янев отхвърли да има каквото и да е било по отношение на неговият пост в обществената мрежа Facebook, че няма потребност от увеличение на контингента на алианса у нас.

Няма напрежение, съобщи Янев пред публицисти откакто взе присъединяване в церемонията по освещаване на бойните флагове на Богоявление . По думите на Янев казусът идва от интерпретацията и то изключително в медиите, само че и в обществото има фундаментален проблем в публичното схващане.
 И на изток, и на запад България желае разговор, акцентира Румен Радев
И на изток, и на запад България желае разговор, акцентира Румен Радев

Никой не е желал нищо от България

България е член на НАТО, България е НАТО и НАТО е Българи я. България взе участие равноправно във взимането на решения в Алианса, изясни Янев и добави, че не е вярна въобще постановката, че " някой ни споделя какво да вършим ".

По думите му въобще не се постанова коментар по въпроса ще бъдат ли разполагани сили на Алианса у нас , защото няма нито сложено такова искане, нито има решение на българското държавно управление.

Припомняме, че ген. Тод Уолтърс, загатнал в изявление, че алиансът би трябвало да откри военно наличие в България и Румъния след скупчването на съветски войски покрай границата с Украйна

Бившият длъжностен министър и понастоящем в персоналния си профил във Facebook, че няма потребност от увеличение на контингента на алианса у нас.

Позицията му провокира необятен отзив, като бе представена и от формалния профил на съветското посолство в обществената мрежа, а в следствие откри резонанс и Народното събрание, където.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР