Погребението на вокалиста на групата Линкин парк Честър Бенингтън се

...
Погребението на вокалиста на групата Линкин парк Честър Бенингтън се
Коментари Харесай

Меломаните по света скърбят! Погребаха тайно вокалиста на "Линкин парк" Честър Бенингтън

Погребението на вокалиста на групата " Линкин парк " Честър Бенингтън се е състояло през уикенда в Палос Вердес, Лос Анджелис.
 View image on Twitter
Закритата прощална гала, на която са участвали най-близките на артиста, е била проведена в ботаническата градина наоколо до дома на музиканта. На всички поканени са били раздадени гривни и пропуски.

След като стана известно, че фамилията на Честър Бенингтън е решило погребението да не бъде обществено, почитателите на музиканта по света проведоха срещи в негова памет.

 View image on Twitter

Певецът на 41 години беше открит мъртъв на 20 юли в дома си в Палос Вердес покрай Лос Анджелис. Вокалистът на „ Линкин парк “ е имал проблеми с опиатите и алкохола от доста години. Според онлайн източник, артистът и по-рано е заявявал, че е мислил за самоубийство.
На бандата й предстоеше турне под названието One More Light, което трябваше да започва на 27 юли в гр. Мансфийлд, щата Масачузетс, и да завърши на 5 ноември в Токио.

Групата " Линкин парк " е учредена през 1996 година и е номинирана шест пъти за " Грами ", като печели премията два пъти. Бандата има седем студийни албума, от които са продадени над 70 милиона копия.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР