Погребението на 21-годишната Антоанета Тимофеева, която загина вчера при жестоката

...
Погребението на 21-годишната Антоанета Тимофеева, която загина вчера при жестоката
Коментари Харесай

Трагедия без край! Утре погребват Антоанета, която загина при жестоката катастрофа във Видин

Погребението на 21-годишната Антоанета Тимофеева, която почина през вчерашния ден при жестоката злополука във Видин, е на следващия ден, научи BulNews.
Поклониението ще е от 10 часа в дома умрялото момиче в село Новоселци, а погребението ще е от 13.30 часа в новия гробищен парк във Видин.
Припомняме, че злополуката стана през вчерашния ден сутринта, към 6.50 часа. Тогава на тел.112 постъпил сигнал за пътен случай в посока ферибота, след Агроцентъра.

Трагедия на пътя! Млада жена почина при злополука край Видин /снимки/

Към мястото неотложно се насочили екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. Служителите на реда открили, че лек автомобил „ Рено Лагуна “ с видинска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 48-годишен гражданин на Грамада, се е блъснал в железен дирек. Колата била излязла от пътя и се блъснала в него, като на място починала 21-годишна видинчанка, а водачът е откаран във видинската болница.
По неофициална информация той се споделя Николай Георгиев и е бил сътрудник на Антоанета. Те са работили на бензиностанция, като сега униформените проверяват дали мъжът не е използвал алкохол, преди да седне зад кормилото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР