Погребението крал Константинос Втори в началото на тази седмица събра

...
Погребението крал Константинос Втори в началото на тази седмица събра
Коментари Харесай

Жената, която замести принц Уилям в Атина

Погребението крал Константинос Втори при започване на тази седмица събра доста представители на европейските кралски фамилии в Атина. Очакваше се да участват и принц Уилям, и Кейт Мидълтън, само че след това се оказа, че двамата са изпратили собствен представител.
 Фелипе, Летисия, принцеса Ан, кралица Маргрете и кой участва на погребението на крал Константинос Втори в Атина
Кой участва на погребението на последния гръцки крал

Константинос Втори беше заровен през вчерашния ден

Това е лейди Габриела Уиндзор - дъщерята на принц Майкъл от Кент, който е първи братовчед на починалата кралица Елизабет Втора. Самата Габриела пък е кръщелница на крал Константинос, сходно на принц Уилям, което евентуално е и повода да бъде определена за негов заместител на погребението.

41-годишната Габриела, наричана от околните си Ела, е учила в Съединени американски щати, след което е приключила образованието си в Оксфорд, където е магистър по обществена антропология, разясняват от People. През май 2019 година тя се омъжва за Томас Кингстън, шеф на финансовата компания Devenport Capital и сега носи семейството му.

Обичаят главните членове на кралското семейство да изпращат свои родственици или близки като заместници на публични погребения датира от десетилетия. Самата Елизабет Втора доста рядко е участва на сходни събития и наподобява, че крал Чарлз, както и престолонаследникът принц Уилям са решили да продължат тази " традиция ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР