Погребални директори, които са разследвани за загриженост за грижи за

...
Погребални директори, които са разследвани за загриженост за грижи за
Коментари Харесай

Брандирането на Legacy Independent Funeral Directors е премахнато от витрината на магазина като семейства с разбито сърце

Погребални шефове, които са разследвани за „ угриженост за грижи за умрелия “, към този момент отстраниха брандирането от един от своите клонове.

Това идва, откакто полицията нахлу в три места под управлението на Legacy Independent Funeral Directors и извади 34 тела от клона на Hessle Road в Хъл. Оттогава двама души са задържани във връзка със следствието. Компанията, която оперира от два клона в Хъл и един в Бевърли в Западен Йоркшир, е разследвана заради опасения по отношение на " процеси на предпазване и ръководство ".

След арестите брандирането на клона в Бевърли изчезна. От вторник вместо това може да се види брандиране на остарелия магазин Time & Motion, който затвори през 2018 година Майка на три деца Били Джо Съфил, на 33 години, сподели по-рано, че е ужасена от новината и показа терзанията си, че татко й, Анди Съфил, може да не е бил в ковчега на погребението му.

„ Всъщност в никакъв случай не съм би трябвало да видя тялото на татко ми. Исках да го видя облечен в новите си облекла, само че так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР