Погребален дом в Колорадо, където този месец бяха открити 189

...
Погребален дом в Колорадо, където този месец бяха открити 189
Коментари Харесай

Откриването на 189 разлагащи се тела в погребален дом в Колорадо предполага, че семействата са получили фалшива пепел

Погребален дом в Колорадо, където този месец бяха открити 189 разлагащи се тела, наподобява има изфабрикувани записи за кремация и може да е дал на фамилиите подправен прахуляк, съгласно събраната информация от Асошиейтед прес от клиенти и крематориуми.

Семействата, които са работили с погребалния дом „ Завръщане към природата “, се опасяват, че техните близки въобще не са били кремирани и вместо това може да са измежду към момента неидентифицираните трупове, открити от управляващите след отговор на отчет за " отвратителна миризма. "

" Последното предпочитание на майка ми беше останките й да бъдат разпръснати на място, което тя обичаше, а не да изгниват в постройка ", сподели Таня Уилсън, която има вяра, че пепелта, която тя разпръсна в Хавай през август, беше подправена. „ Всяко успокоение, което имахме, мислейки, че сме почели желанията й, знаете, просто беше изцяло изтръгнато от нас. “

Сестрите, родени в Лонг Айлънд, упрекват погребалните домове за комплициране на погребението Как една компания за ковчези прекъсва погребението промишлеността Погребален дом в Ню Йорк откри жена, дишаща часове след 

Финансови и правни проблеми

Публичните регистри демонстрират, че Халфорд и тяхната компания, която отвори порти през 2017 година и предлага кремации и „ зелени “ погребения без балсамиращи течности, са били захласнати от скорошни финансови и правни проблеми. Сред проблемите бяха наложително изпъждане, неплатени налози и правосъдно дело от Уилбърт, който получи присъда от 21 000 $ през юни, защото Return to Nature не заплати за " няколкостотин " кремации, сподели Епс.

When Return природата даде пепелта на фамилията на Уилсън, нейният брат, Джеси Елиът, смяташе, че е извънредно тежка. Елиът се изправи пред Кари Холфорд по отношение на терзанията си.

„ Джеси, несъмнено, това е майка ти “, спомня си Елиът, който му сподели Холфорд, откакто тя му връчи смъртен акт през юни, в който се споделя, че Уилбърт се е заел с кремацията.

Тъй като и двамата братя и сестри бяха скептични, Уилсън занесе част от пепелта в друго погребално бюро за второ мнение. Погребалният шеф Амбър Фликингер от погребалния дом на Плат сподели пред АП, че пепелта е извънредно фина и тъмна, добавяйки: „ Никога не съм виждал нещо, което да наподобява по този начин в диапазона на това, което нормално чакаме да наподобяват кремираните остатъци. “

След като телата бяха открити в Return to Nature, Мишел Джонстън също стана скептична към пепелта, която съгласно погребалния дом е на нейния брачен партньор Кен, пенсиониран водач на UPS с нежно държание. След като смесих пепелта с вода, тя сподели, че изглеждаше като бетон.

„ Стигах някак до място, където не я губех всеки ден “, сподели тя, и в този момент, „ аз не знам къде е брачният партньор ми. "

Правилно кремираните остатъци са формирани от костни фрагменти, които нямат останал органически материал, което значи, че им липсва ДНК, която може да се употребява за идентифициране на човеци, сподели Барбара Кеммис, шеф на Асоциацията за кремация на Северна Америка. Понякога РНК се резервира в костните фрагменти и това може да разграничи дали пепелта е от мъжки или женски и дали е човешка или от друго животно, сподели тя.

Определянето, че пепелта е подправена, може да бъде по-голямо елементарно, изключително когато са били сменени с бетон. Един елементарен тест включва намокряне на материала и да се види дали се втвърдява, когато изсъхне, сподели Кемис. Истинската пепел няма да се втвърди и ще остане нежна, сподели Фейт Хауг, която управлява научната стратегия за моргите в колежа Arapahoe Community College в Колорадо.

Властите може да чакат да издигнат обвинявания, до момента в който открият дали има още непозволени съхранени тела, сподели Иън Фарел, специалист по наказателно право в Юридическия лицей на Университета на Денвър.

Опечалените фамилии са опустошени

Потенциалните обвинявания според щатското законодателство може да включват непозволени нарушавания на наредбите на моргата и незаконна машинация, сподели Фарел. Всеки орган може да докара до обособени обвинявания, което значи евентуални санкции над 1 милион $. Максималната поредна присъда за закононарушения е 2 години затвор, сподели той.

Ако бъдат повдигнати федерални обвинявания, наказванията евентуално биха могли да бъдат по-строги. През януари оператор на траурен дом в Колорадо, упрекнат в противозаконна продажба на части от тяло и предоставяне на подправен прахуляк на клиенти, получи присъда от 20 години затвор за федерална пощенска машинация.

Аби Суоуланд нае Return to Nature, когато майка й, Сали Суоуланд, умря. Старшият Swoveland е управлявал магазин за дулопълнители, наименуван The Mountain Man, в продължение на съвсем 50 години с възприятие за комизъм и изострен език.

Когато Abby Swoveland се обади на Wilbert Funeral Services, посочен в смъртния акт, и научи те от дълго време бяха спрели да вършат бизнес с Return to Nature, тя беше унищожена.

„ Това изцяло анулира всяко излекуване, което се случваше “, сподели Swoveland.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР