Поговорката "Не питай старило, питай патило", днес важи в пълна

...
Поговорката "Не питай старило, питай патило", днес важи в пълна
Коментари Харесай

Ветерани в секса: баби и дядовци съветват

Поговорката "Не питай старило, питай теглило ", през днешния ден важи в цялостна мощ, тъй като сме подбрали и двете. Хора, които са в своите златни години дават златни препоръки за секса, освен това - от позицията на опита.

Списание Vice и изданието Тhrillist вземат решение да попитат хора над 60-годишна възраст какъв съвет биха дали на по-младите от тях за секса.

И препоръките несъмнено ще ви изненадат, тъй като в случай че мислите, че живеем в разкрепостен свят... е, несъмнено има какво още да научим.

КАКВИ СЪВЕТИ НИ ДАВАТ ВЕТЕРАНИТЕ В СЕКСА - СНИМКИ

Сю, 67



"Единственият метод да научите по какъв начин да вършиме секс, е да вършиме колкото се може повече секс ", споделя британката.

"Опознайте тялото си, от главата до петите. И не се опасявайте да употребявате секс играчки ", добавя тя. "Съветвам ви да отидете в Амстердам. " Разкрепостената "баба " Сю поучава още:

"Поне един път пробвайте да вършиме секс с човек от същия пол и се уверете, че сте имали задоволително несериозни връзки. Задължително се снимайте най-малко един път и запомнете главното предписание: в случай че нещо не ви възбужда - не го правете ! ", приключва Сю.

Няма по какъв начин да сме по-съгласни с нея и не ни остава нищо друго, с изключение на да почерпим опит от извора в галерията ни.

Ето по кое време да не вършим секс и за какво

5 странни неща, които въздействат на половия живот

Секс по време на горещина: по какъв начин да го вършим съгласно експерти

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР