Поговорката „Хвани си кака, за да те отрака” важи с

...
Поговорката „Хвани си кака, за да те отрака” важи с
Коментари Харесай

Мария Илиева била първата на Атанс Колев

Поговорката „ Хвани си кака, с цел да те отрака” важи с цялостна мощ за младия рапър Атанас Колев.

Младежът, който се пробва да реди черни рими без необикновен триумф за момента, признал пред другари, че точно кака му Мара го открехнала в секса, писа „ Уикенд”.

„ Започна да ме смъква, когато бях на 16 години, много доверчив и доста хора се възползваха от това”, признал хип-хоп геният. Наско Колев стана известен около присъединяване си в „ Х Фактор”, където ориста го срещна и с Мара Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а в този момент се оказа, че го употребила и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Наско. Тя го обучила на някои техники в леглото, като го открехнала какво и по какъв начин обичат дамите.

Певицата, за която се знае, че която обича млади и „ зелени” момчета, сега е сама и гледа дребния си наследник Александър. През януари 2019 година бебокът ще навърши годинка, а родителите му към този момент са разграничени. 27-годишният му баща Георги Михайлов към този момент има други дами в живота си и смени Мария с по-млади и атрактивни мацки.

Запознати издават, че рапърът Атанас Колев се трансформирал в истински звяр в леглото с помощта на Мария Илиева. Напиращият за популярност музикант, чиято звезда изгря на сцената на „ Х Фактор “, имал не една и две запаметяващи се нощи с поп певицата, която му разкрила тайните на Кама Сутра, радват се неговите другари.

Мария постоянно и с носталгия признавала, че го е обучила добре за борби на любовния фронт, а в този момент други го употребяват наготово. Наско Колев обаче не съжалявал за края на връзките с кака си. Той се радвал да численост все по-вече и по-атрактивни мацки и да им демонстрира уменията си в леглото.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР