Поговорката Хвани си кака, за да те отрака важи с

...
Поговорката Хвани си кака, за да те отрака важи с
Коментари Харесай

Мария Илиева е първата жена в кревата на Наско Колев! Спал с нея едва 16-годишен

Поговорката „ Хвани си кака, с цел да те отрака ” важи с цялостна мощ за младия рапър Атанас Колев, разбра HotArena.

Младежът, който се пробва да реди черни рими без необикновен триумф за момента, признал пред другари, че точно кака му Мара го открехнала в секса, писа „ Уикенд ”.

Започна да ме смъква, когато бях на 16 години, много доверчив и доста хора се възползваха от това ”, признал хип-хоп геният. Наско Колев стана известен около присъединяване си в „ Х Фактор ”, където ориста го срещна и с Мара Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а в този момент се оказа, че го употребила и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Наско. Тя го обучила на някои техники в леглото, като го открехнала какво и по какъв начин обичат дамите. 

Певицата, за която се знае, че която обича  млади и „ зелени ” момчета, сега е сама и гледа дребния си наследник Александър. През януари 2019 година бебокът ще навърши годинка, а родителите му към този момент са разграничени. 27-годишният му баща Георги Михайлов към този момент има други дами в живота си и смени Мария с по-млади и атрактивни мацки.

Запознати издават, че рапърът Атанас Колев се трансформирал в истински звяр в леглото с помощта на Мария Илиева. Напиращият за популярност музикант, чиято звезда изгря на сцената на „ Х Фактор “, имал не една и две запаметяващи се нощи с поп певицата, която му разкрила тайните на Кама Сутра, радват се неговите другари. 

Мария постоянно и с носталгия признавала, че го е обучила добре за борби на любовния фронт, а в този момент други го употребяват наготово. Наско Колев обаче не съжалявал за края на връзките с кака си. Той се радвал да численост все по-вече и по-атрактивни мацки и да им демонстрира уменията си в леглото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР