Поговорката “Русо гладно няма” вече не е валидна за родния

...
Поговорката “Русо гладно няма” вече не е валидна за родния
Коментари Харесай

Русото Вече Не Е На Мода

Поговорката “Русо гладно няма” към този момент не е годна за родния елит. През последните месеци и години ставаме очевидци по какъв начин върли представителки на русото минават в тима на брюнетките. Последният образец е Златка Райкова, на която даже прякорът й Русата приказва самичък по себе си, смени цвета на косата и към този момент е брюнетка.

Според клюки дългогодишната русокоска взема решение да потъмнее поради поверие, обвързвано с идна бременност. Дали е по този начин, остава мистерия. Без подозрение е, че Златка наподобява неузнаваема с новия цвят в косите си.
Друга русокоска, която реши съществено да промени визията си, е Светлана Гущерова. За известно време тя мина в тима на чернокоските.
“Напук на поверието, че когато една жена сменя цвета на косата, сменя и мъжа, аз станах брюнетка”, написа Гущерова в мрежата. Днес тя се радва на дъщеричка от обичания си Християн, с който се венча през лятото на 2018 година

На русото изневери и поп изпълнителката Гери-Никол. Позната с провокативния си имидж, тя боядиса косите си кестеняви. Така певицата подсети доста на годините, преди да стане известна. Тогава тя е с буйни кафяви къдрици и наподобява повече от почтена.
Период в редиците на брюнетките има и Емилия, която е позната с големите си руси букли още от зората на кариерата си. Въпреки че русото я съпътства през целия живот, преди години тя промени на цвета и заложи на кестенявото. Новата фризура отиваше на певицата, само че уви, за малко се задържа с нея. Вероятно тъй като почитателите мъчно я разпознават, Еми се върна към добре познатото русо и не сбърка, написа “България днес”.

Певицата Андреа също “изневери” на белите коси. Това се случи през 2011 година на състезанието “Мис Плеймейт”. Кестенявите кичури се задържаха за малко на Андреа, която бързо си върна добре познатото русо.

Противно на стилното течение Моника Валериева и синоптичката Гери Малкоданска станаха русокоски. Двете обичат да опитват с визиите си.

Оказа се, че Малкоданска тествала къса руса перука с бретон, с цел да види дали добре й седи цветът. Така къдрокоската единствено за ден бе в редиците на съдбовните русокоски. Само преди дни Валериева мина на русото.

Тя сподели фотография на новата си визия, на която с изключение на руса е и полугола.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР