Поглеждайки назад към моите пет и половина десетилетия, изследвайки инвестиции

...
Поглеждайки назад към моите пет и половина десетилетия, изследвайки инвестиции
Коментари Харесай

Уроци от цял ​​живот в инвестиции

Поглеждайки обратно към моите пет и половина десетилетия, изследвайки вложения и финанси, би трябвало да задам неизбежния въпрос: какво научих от всичко това?

интервалът е белязан от купчина финансови нововъведения, регулаторни промени, взривове и спадове, банкови рецесии, геополитическо напрежение и доста други. От тази продължителна драма е мъчно да се извлекат набор от елементарни поредни уроци за вложителите. Все отново имам вяра, че има някои безконечни истини в вложенията и финансите. Те постоянно са контраинтуитивни и не постоянно са в сходство с стандартната икономическа мъдрост.

Ранното ми обучение в региона на вложенията стартира на огромния бичи пазар от края на 60-те години на предишния век, в който стремглаво движение беше заложено от по този начин наречените Nifty Fifty възходящи акции на Нюйоркската фондова борса. През късия интервал, който прекарах в Лондонското сити, като станах експерт-счетоводител, имах щастието да бъда изпратен на одит на пенсионния фонд на Imperial Tobacco. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР