Погледнете в бъдещето – ще видите неговата безкрайност, погледнете назад

...
Погледнете в бъдещето – ще видите неговата безкрайност, погледнете назад
Коментари Харесай

Времето -Най-голямата човешка илюзия

 Погледнете в бъдещето – ще видите неговата безконечност, погледнете обратно в предишното – ще почувствате единствено момент.

За разсъдъка има обективност, той мери всичко с шпации, за него има минути, часове, дни, месеци, години… в духовния свят има в този момент и в него е скрита вечността.

Когато умира, душата минава в този „ миг ” и живее в него, тъй като няма време, всички кармични прераждания се случват по едно и също време и ние живеем по едно и също време във всичките си аватари.

Опитайте се да осъзнаете такова нещо като времето. Осъзнайте себе си в този миг тъкмо в този момент, фиксирайте го. След известно време още веднъж ще си спомните, че би трябвало да осъзнаете себе си и ще бъде друго време. Всеки период от време минава незабавно и всичко това, тъй като в реалност няма Време!

Като цяло забравете за времето, за проектите, за утрешния ден, за предишното и единствено тогава ще можете да живеете. Без значение на какъв брой години сте, старостта и опустошението ще дойдат мигновено, а с това и гибелта. Само неизменимото е същинско и постоянно!

Можете да продължите да вярвате в тази най-голяма машинация на човечеството – времето. Да, разсъдъкът не може да бъде изключен просто по този начин, а в наше време мозъкът постоянно се занимава с обмисляне, в противоположен случай няма да оцелее … по този начин наподобява.

НО!!!

Това е парадигмата на една отминаваща епоха. Тези, които продължат да живеят във времето, няма да могат да оцелеят в новите трептения на планетата. Всичко е във вашите ръце! Наистина, тъкмо в този момент можете от ден на ден да ставате наблюдаващ на хода на времето, до момента в който сте отвън времето, тъй като този наблюдаващ е вашата Божествена душа!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР